Kehykset

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja persoonallisia kehyksiä. Mallistostamme löydät sekä kansainväliset brändit että pienempien valmistajien malleja. Uutuuksia saapuu myymäläämme viikoittain ja ajatuksenamme onkin, että löydät meiltä viimeisimmät trendit mutta myös ajatonta tyylikkyyttä. Valitsemme kehysvalikoimamme itse ja näin pystymme huomioimaan asiakkaidemme toiveita.

Tärkeintä on löytää juuri sinulle täydelliset lasit.

 

Linssit

Miellyttävä näkökokemus syntyy oikean linssirakenteen avulla, jossa on huomioitu yksilölliset näkötarpeet. Valitsemme ja mitoitamme sinulle tarpeisiisi sopivat silmälasilinssit. Luotamme Hoyan linsseihin, ja yhteistyömme on jatkunut jo pitkään. Hoyan valikoimista löytyy linssiratkaisut kaikkiin näkemisen tarpeisiin.

 

 

Aurinkolasit

Aurinkolaseilla suojaat silmäsi haitalliselta UV-säteilyltä. Tyylikkäästä valikoimastamme löydät aurinkolasit urheiluun ja vapaa-aikaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Aurinkolasit kannattaa valita niiden käyttötarkoituksen mukaan. Erilaisilla väreillä ja ominaisuuksilla saat parhaat hyödyt. Lähes kaikki aurinkolasit ovat saatavilla myös omilla voimakkuuksilla.

Ray Ban, Police, Fila, Guess, Carrera, Bolle

Piilolinssit

Piilolinssit ovat hyvä vaihtoehto korjata silmien taittovirheitä. Piilolinssejä on saatavana sekä yksi -että monitehoisina, joten ratkaisuja löytyy kaiken ikäisille. Autamme sinua valitsemaan piilolinssit sinun käyttötarkoituksiisi, sekä sovitamme sinulle sopivat piilolinssit. Valikoimistamme löytyy lähes kaikkien valmistajien linssit. Piilolinssejä kannattaa kokeilla rohkeasti!

Liikkeemme varastosta löydät Dailies Aquacomfort -kertakäyttölinssit heti mukaasi!